dijous, 31 de gener del 2008

Kilian Jornet

Impressionant tot el que està fent el Kilian Jornet, un atleta de ben a la vora de la nostra ciutat. Als seus èxits anteriors (campionats d'Europa en diferents categories, rècords d'ascensió, curses verticals, campió del món de curses de muntanya...) acaba de sumar un primer lloc en una prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya. Malgrat ser molt més jove que la majoria dels seus contrincants va superar per un estret marge de 7 segons el segon classificat i es va adjudicar una valuosa prova per al seu palmarès.

El millor, però, és la capacitat de millora que té encara pel que fa a capacitat física (portentosa) i d'aprenentatge que pot assolir.

En tot cas ara toca gaudir d'aquest triomf i esperar que ens en doni molts més, donant també ressó a disciplines esportives que de vegades resten una mica en l'anonimat però actuacions com la seva posen en primera plana i ajuda, no només al coneixement, sinó també a la pràctica.

La meva més sincera enhorabona

3 comentaris:

Data Babble ha dit...

Are you a skier? What country are you from?

Pep ha dit...

Ei benvingut a la xarxa. De mica a mica s'omple la pica de blocs pirinencs.... salutacions i fins aviat

www.pepfarras.com

Àngel ha dit...

Hola, estem organitzant un cursa per muntanya el dia 31 de maig de 2008 i ens agradaria comptar amb la presencia de Kilian, si podeu fer-li arribar aquest missatge. Que es pose en contacte amb nosaltres a la seguent adreça voltaalterme@gmail.com
mes informació de la cursa en www.voltaalterme.es