dijous, 31 de gener del 2008

La Traça Muga

La Unió Excursionista Urgellenca ha tirat endavant un projecte ambiciós consistent en una cursa de raquetes i una altra d'esquí de muntanya. Tot això tindrà lloc el proper diumenge 9 de març.
Un dels grans encerts de la UEU en dissenyar aquesta prova és que té un marcat caire popular, amb traçats alternatius segons l'empenta del participant i que permet gaudir de l'entorn i de la pràctica de l'activitat. A més, els preus d'inscripció són molt i molt assequibles. Tot això no és possible sense la implicació de tot un seguit de gent que s'ha posat al davant per aconseguir que es realitzi una activitat que jo espero esdevingui en poc temps tot un referent en les activitats de muntanya en el nostre entorn i que, segurament, portarà valors afegits en el comerç i hosteleria de les nostres contrades.

Des d'aquestes línies el més profund reconeixement per la iniciativa i, també, esperar que la climatologia ens acompanyi i hi hagi la neu suficient per a realitzar-la i, per tant, perquè acabi sent un gran èxit.

Podeu enllaçar amb la seva plana web fent clic sobre el logo de la Traça Muga