dimecres, 27 de febrer del 2008

I com pot ser?

Un altre petit comentari sobre el debat, serà el darrer que faré respecte aquest tema, però em ronda pel cap els últims dies, sobretot després que sentís per la ràdio una persona que pensava com jo i em vaig decidir a escriure-ho. La pregunta que m'intriga és: com pot ser que dos candidats a presidents del govern espanyol, que van emprar gran part del temps que tenien assignat (calculat fins el més mínim detall pels seus assessors, tenint en compte, fins i tot, la temperatura ambient del plató, i un (imagino) llarg etcétera de puntualitzacions on filar prim) en parlar de les TIC (tecnologies de la informació i comunicació), portessin totes les gràfiques i informació visual en fulls que anaven mostrant a la càmera? no es podia haver previst amb els realitzadors del programa y passar-ho en format digital amb alguna petita pantalla per ells per veure el que els ensenyava l'altre? Em pregunto com es pot defensar l'ús i l'aprenentatge de les TIC si ells mateixos no ho van fer o proposar prèviament al debat. Amb els mitjans que existeixen avui en dia, on fins i tot es pot escriure virtualment sobre pantalles, aturar imatges, enllaçar informacions... sembla francament un pas enrera, i més quan els dos van fer una aferrissada defensa de la utilització de mitjans com els exposats. Suposo que el primer seria predicar amb l'exemple no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Lluís!
Bé, aquest comentari no té gaire a veure amb el teu escrit, però és per agrair-te que ens hagis posat en la teva llista d'enllaços. Nosaltres fem el mateix amb tu.

I també agrair-te, com a neboda que en sóc, les teves paraules cap al Josep Castellarnau en un comentari anterior. És un gran home!

Ens llegim!

Anònim ha dit...

I per cert, ¿no t'animes a formar part dels Blocaires del Pirineu?

Fubu ha dit...

Eiii Lluís, per aqui pasava, soc el Toni, t'he posat un link del teu bloc al meu ;)

Salut crack.

www.antoni.cat

David Gálvez Casellas ha dit...

Lluís,

No ens coneixem, però moltes gràcies per haver-te apuntat a Blocaires del Pirineu. Ja ens anirem llegint.

Una abraçada,

D.

Miquel Calsina Gordi ha dit...

Benvingut a Blocaires del Pirineu.