dilluns, 25 de febrer del 2008

Quan els veritables perdedors van ser...

Finalment he acabat per veure el debat televisat entre els dos principals candidats a ser presidents de l'estat espanyol. No tinc gaire per costum parlar de política i el que intentaré ara és no fer-ho, però si acabo escrivint sobre política, espero m'ho disculpeu. He anat veient retrets entre ells: tu has fet, tu no vas fer... però hi ha hagut un moment en que realment m'he sentit força decebut: quan s'ha parlat del terrorisme. No trobo de rebut que s'emprin, per part de cap dels dos candidats, les víctimes dels atemptats de l'onze de març de 2.004 per atacar-se entre ells. Crec que deuen tenir infinits arguments com per poder-ho fer sense barrejar a tota la gent que va morir, tota la gent que va quedar mutilada, totes les famílies destrossades. El tema dels atemptats ha sortit en més d'un dels punts, senyal que un fet tan lamentable com aquest només ha servit per fer sang entre ells, quan la veritable sang ha quedat en totes aquelles persones que ho van viure o que, pitjor encara, hi van perdre la vida. La veritat és que no sé qui perdrà les eleccions, però tinc clar qui van ser els veritables afectats per tot allò, i que mereixen que se'ls tracti amb molt més respecte, no pas emprant-los com a ganivets per llançar-los sense miraments, quan els veritables perdedors van ser tota aquella gent que mai podrà deixar de recordar el que van viure o els que mai oblidaran els que van perdre per sempre.

1 comentari:

yourwinterwish ha dit...

Val a dir que vaig ser de les poques de la meva residència que no va veure el debat, bàsicament perquè no era del meu interès i no per cap altre motiu.
Cal dir que, per a que la política sigui interessant sempre han de parlar dels temes que socialment ens afecten i acostumen a fer-se'ls propis... i "rucs" de nosaltres que els fem cas quan diuen "El terrorismo nos afecta a todos de igual manera"... no senyors, ens afecta, però no d'igual manera i per això no es polititzar sobre el tema.

És una simple opinió.

Salut!