diumenge, 9 de març del 2008

Jornada electoral? (o resum d'un cap de setmana)

Avui el dia ha començat bé, els records d'ahir quan he obert els ulls eren bons, un gran partit amb les júniors, intens, emocionant i amb bon final i, després, sopar i bona estona amb amics. Havia decidit anar a veure com es desenvolupava la Traça Muga a l'estació d'esquí d'Aransa, un paratge que trobo incomparable i que sempre aconsegueix que em senti absolutament lliure respirant aquell aire envoltat de bosc que t'incita a la reflexió. Abans, però, he anat a votar. Ha estat, probablement, l'únic moment en que he pensat en les eleccions fins ara, però no en parlaré pas, suposo que ja en faré una reflexió un cop en conegui els resultats, o no...
He arribat a Aransa i he pogut gaudir de la gran organització de la UEU, la satisfacció dels 170 participants i la implicació de tota la gent que s'hi ha involucrat al 100%. És normal que hagi estat un éxit, amb la les persones que hi havia al capdavant i els que no es veuen però fan una feina impagable. Val a dir que la capacitat organitzativa dels clubs i entitats de la nostra ciutat cada dia em produeix la sensació que tothom que participa està en les millor mans possibles: gent que coneix l'entorn, l'activitat que organitzen i els gustos i inquietuds de la gent que participa. La meva felicitació més sincera per tots els que han treballat per fer la Traça Muga possible.
Després he anat a fer quelcom que no havia fet mai: una calçotada. Malgrat no m'agradin els calçots (també hi havia la corresponent carn a la brasa i pa torrat), l'ambient que s'ha respirat durant tot el dinar ha estat genial, rialles, enginy, de tant en tant acudits fàcils... tot a la vora de la taula i ben a prop de la llar de foc que, per poc que et distreguis, t'hipnotitza i et captiva amb les seves flames i el crepitar de la llenya. Cada cop valoro més aquests moments: senzills, distrets, gratificants... importants per saber que hi ha moltes coses a les que segurament no prestem la suficient atenció però que són, de ben cert, un gran alicient en la nostra vida.
Ha estat, realment, una gran jornada electoral, sense pensar en els dies i dies en que el 80% de les notícies les han produït els comicis d'avui. Ja hi haurà temps per valoracions, doncs la gent ja ha decidit el que vol. Mentrestant, un gran dia. No, molt millor, un gran cap de setmana!