divendres, 25 d’abril del 2008

300!!! (o fem realitat els teus somnis)

No es tracta de cap crítica de la pel·lícula sobre espartans que va estar en cartellera ja fa un temps. Avui parlaré de coses més properes. Ahir es va representar el festival del Col·Legi La Salle, l'escola on treballo, amb el títol de "Fem realitat els teus somnis". Veure com l'esforç de tantes setmanes finalment surt a la llum és una gran sensació. Ni es podia circular pel teatre i això que és força gran! Hi havia un miler de persones, familiars, antics alumnes... que van poder gaudir de més d'hora i mitja d'espectacles variats que anaven des de danses tradicionals (balls de bastons perfectament interpretats per nens i nenes de 8 anys, balls populars per diferents edats) a versions de cançons modernes i altres ja considerades clàssics de la música, així com contes i llegendes, en resum un plegat de somnis que s'anaven convertint de ficció en realitat. En total 300 alumnes que van fer les delícies dels seus pares i també, com no, ens van fer gaudir a tot el professorat que vam poder veure'l, ja que l'engranatge d'aquest festival no permet que els alumnes puguin estar al teatre si no estan actuant. És per això que l'hem repetit aquest matí per a tots els estudiants d'infantil i primària, que han pogut veure els seus companys realitzar tot el que havien preparat. L'acte ha acabat amb un petit homenatge als alumnes de 6è, que aquest any canviaran d'etapa i potser alguns també de centre. En tot cas tota la feina prèvia, que ha estat molta i de molta gent, ha valgut la pena!

3 comentaris:

yourwinterwish ha dit...

Sempre és bonic veure com els nens de l'escola aconsegueixen fer quelcom amb èxit. Resulta fantàstic, el fet de pensar que tu has pogut participar en la seva preparació tan sigui de forma directa com indirecta.
M'alegro de que ho gaudiu tant i espero que es repeteixi i, qui sap, potser veure-ho algun dia.

Salut!

Anònim ha dit...

La veritat, presentar als pares qualsevol cosa que facin els nens comporta una gran feinada a l'aula (molt més del que molta gent es pensa...), però després, quan veus que tot surt bé, et sents tan gratificat i tan orgullós...del que aquells alumnes han aconseguit amb l'esforç de tots plegats.
Jo avui mateix també he tingut una mostra de danses al pati de l'escola (a BCN) i ha sortit genial, després de moltes hores d'assajos. Felicitats per la feina de tots els mestres!!

Anònim ha dit...

No he pogut gaudir de l'espectacle nocturn però la repetició del matí m'ha semblat espectacular.
Es impressionant la feina que es fa en aquests events, l'esforç que fan mestres, alumnes i persones desinteressades per fer que tot rutlli.
I ho he de dir, el meu nen (ja que només vinc per un) m'ha sorprés un munt de com ho ha fet de bé, si o si? jeje
Ànims pel que queda de curs, que entre una cosa i altra són quatre dies.
Susi