diumenge, 11 de maig del 2008

Activitats!!!

Arriba la part final de la primavera i, amb ella, a part de la tan desitjada pluja, arriben tot un seguit d'activitats que ompliran els caps de setmana de la nostra ciutat i el seu entorn durant un parell de mesos. Per començar, avui hi ha hagut un gran aperitiu amb el seminari de Tai Chi amb el Mestre Sebastià Gonzàlez acompanyat pel professor de l'Escola Esportiva Municipal de Tai Chi, Josep Colom, amb força afluència de gent que ha gaudit de l'activitat en el Palau d'esports aquest matí. A més, el Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell continua amb el seu frenètic ritme d'activitat, el Tupedala segueix programant sortides més que interessants, no s'atura l'activitat dels clubs que estan finalitzant la seva temporada... Durant els propers caps de setmana tindran lloc un gran nombre d'esdeveniments, començant pel Cros de Primavera, que ja està en la seva 28ª edició, amb una menció especial per al Francesc Moix, de qui un dia parlaré més abastament, juntament amb una cursa-caminada popular (es pot escollir) en benefici del Taller Claror.

La següent setmana un esdeveniment que ha centrat molta part dels esforços d'un nombrós grup de gent durant moltes hores dels darrers mesos: l'Escanyabocs, una prova multidisciplinar en la que res hagués estat possible sense la implicació de clubs tant representatius i emblemàtics com CEFUC (circuït de marxa nòrdica), Xino Xano Orientació (cursa d'orientació), Tupedala (pedalada), Unió Excursionista Urgellenca (quilòmetre vertical), l'Emma Roca (triraid), que han realitzat una tasca encomiable per aconseguir l'èxit d'aquestes proves, que centraran el cap de setmana del 24 i 25 de maig, amenitzat amb algunes activitats paral·leles com les projeccions finals del cicle La Nit del Viatger, tot amb el patricini de Grifone. El cap de setmana següent Fases Finals Nacionals de Bàsquet Infantil Escolar, organitzat pel Consell Esportiu de l'Alt Urgell, així com les fases finals alevins en 7 modalitats esportives la setmana del 7 i 8 de juny. A més, el festival de patinatge artístic del Club Hoquei Cadí, el 24 de maig amb el lema Cinema Musical's, Final a 4 de Copa Catalunya de Bàsquet organitzat pel Sedis, un final potser dur, però esperem que amb final felíç pels Clubs de Futbol de la nostra ciutat, Futbol La Seu i Castellciutat, els darrers partits del St. Ot, Trans Seu de Futbol Sala... tot plegat impressionant.

És molt probable que m'hagi descuidat alguna cosa (ja em disculpareu) però, el que és realment important, és la capacitat que té tot el teixit associatiu de La Seu per generar una activitat darrera l'altra i que, directa i indirectament, esdevenen una injecció de promoció de la nostra ciutat que generen visitants, moviment... Poc a poc anirem valorant alguns d'aquests actes un cop s'hagin realitzat, però mentrestant, se'm fa salivera de pensar tota l'activitat esportiva que tenim en breu i que podrem gaudir de forma intensa durant les properes setmanes.