dijous, 5 de juny del 2008

I es feu la Llum

Continuant amb la tònica de bones notícies que ens depara l'economia en els darrers temps, avui se'ns ha fet la llum, o potser ens hem fos del tot en conéixer que els preus de l'energia elèctrica, que ja havien pujat més d'un 3% al gener com a conseqüència de l'IPC, encara pujaran entre un 5 i un 6% més, el que pot situar el preu gairebé un 10% més que just abans d'encetar l'any.

Així, amb un encariment sostingut del preu del carburant, per sobre del 10% en el que va de 2008, la pujada de la llum, els aliments, el preu del diner... no podem deixar d'estar cofois i contents perquè només es tracta d'una lleugera desacceleració, perquè s'estan prenent totes les mesures oportunes (de moment les conseqüències de totes aquestes mesures són, per exemple, que a mi les mateixes despeses de desembre de 2007 em costen entre 200 i 300 € més cada mes mentre el meu sou s'ha vist incrementat un 4%).

Fins i tot l'altre dia vaig llegir que l'empresa que gestiona l'abastiment d'aigua a Girona s'estava plantejant de pujar els preus degut a que, com que la gent s'havia conscienciat de la importància d'estalviar aigua, en gastaven menys i, per tal de mantenir els seus ingressos, havien de pujar el preu en els rebuts, senzillament impressionant.

Francament no sé on anirem a parar, tant de bo, com en el cas de l'aigua, de tant parlar-ne aparegui, com per art de màgia, la solució i les coses tornin a una certa normalitat, com a mínim, per a les nostres butxaques però no sé pas si gaudirem, en aquest cas, de que es faci la Llum al preu que es posarà!!!

1 comentari:

Paco Tilla ha dit...

El que deien es que hi hauría una reducció pels qui tinguèssin contractas menys de 4kw, es adir quatre gats bé quatre milions de persones, sort, sort!
Amb aquests de girona els foteria jo a collir patates i naps per així recuperar el que perden, però quina colla de berros!