dimarts, 2 de setembre del 2008

10000!!!

He de reconéixer que portava uns dies sense escriure res, des que vam tornar de les vacances a Galícia. Des de llavors, inici dels entrenaments en una nova etapa que afronto amb molta il·lusió, malgrat trobaré molt a faltar les sensacions viscudes la temporada passada amb les noies del Trans Seu. Un altre cop, toca treballar de valent per afrontar una nova categoria. A més, tornada progressiva a l'activitat laboral, al dia dia a La Seu. Però voldria aprofitar per agrair-vos de forma entussiasta a tots (i òbviament a totes) els que heu llegit algun cop algun dels meus escrits, als que m'heu animat a anar plasmant idees què em rondaven pel cap, als que en altres espais com aquest m'han servit d'exemple. Aquest espai ha arribat a superar les 10.000 visites en els encara no nou mesos què té de vida i penso què els veritables protagonistes heu estat i sou tots els què, per curiositat, per alguna referència què us han donat, per informar-me de la vostra opinió mitjançant els vostres comentaris, siguin favorables o no al què jo penso, heu anat entrant i llegint tot allò què, quan he escrit, m'ha passat pel cap. No em vull descuidar de l'Albert i la Sara, el primer per donar-me la idea i la primera empenta necessària per començar i a la Sara el donar forma física a aquest espai que va veure la llum a meitats de gener.


Moltes gràcies a tothom per mantenir viu aquest blog, espero que aquesta relació que hem tingut durant aquest temps continuï i que el què vaig escrivint sigui del vostre interés.

6 comentaris:

"O zagal de Molinero l'arco" ha dit...

pues ixo, tu contina escribiendo y nusatros continaren fiendo que puye o contador d'as besitas ...¡¡Noragüena!!

Anònim ha dit...

Felicitatsssssssssssssssssssss!!!!!

dona'm la mà ha dit...

enhorabona!!

Anònim ha dit...

Felicitats, no és gens fàcil el que has aconseguit! Ànims amb la nova temporada i ens veiem (espero que aviat)!

Cris Ibañez

Anònim ha dit...

Tot i no compartir idees polítiques, crec que has fet (millor dit, fas) el que pot ser un exemple de blog personal digne i interessant.
enhorabona

Anònim ha dit...

"Mira dos vegades i veuras lo exacte;
mira una sola vegada per veure lo
meravellos"
Henri Fréderic Amiel
( escriptor suís)

Et desitjo lo millor
Em va agradar molt la presentació, que tinguis molta sort en aquesta nova temporada
Anna