dimecres, 5 de novembre del 2008

A la carta

Avui he llegit amb satisfacció que TV3 oferirà, de forma gratuïta, tots els continguts de la seva forma de vídeo per internet 3alacarta, on disposen de més de 75.ooo vídeos als que se'n van afegint uns 600 cada setmana. Fins ara, aquest servei era de pagament, només es podia accedir als darrers vídeos sense pagar, però ara s'ha pres la decisió, encertada crec, de que l'accés sigui gratuït.

M'agrada navegar per internet i, ara, se m'obre una nova oportunitat per veure programes que no tinc l'opció de veure (si, ja sé que existeixen els gravadors!), i que fins ara només podia visionar gràcies a fragments en el youtube (no és que tingui gaire temps per fer-ho, però quan es pot sempre agrada tenir més possibilitats!).

Francament m'alegra poder disposar dels continguts. Fins ara, a l'escola, estàvem subscrits al servei, ja que podíem oferir, d'aquesta manera, el visionat d'alguns documentals o programes d'interès per la nostra tasca educativa. Ara ens serà molt més fàcil accedir-hi, també des de casa. Hi ha disponibles, a més, podcasts per als usuaris d'ipod.

Voldria agrair als que han fet possible aquesta iniciativa i, espero, tingui el ressó que es mereix una notícia com aquesta, ja que sempre ens hem acostumat a llegir males notícies. Una de bona de tant en tant també va bé!

4 comentaris:

Núria ha dit...

Vigila Lluís, ara no t'empatxis!! El Quim ja vol veure de cop els 500 capítols d'El detectiu Conan, Bola de Drac i no sé quàntes coses més...

Lluís Biosca ha dit...

Jejejej, esperem que s'ho prengui amb calma!!! tot i que la primera etapa de bola de drac a mi em va agradar molt!

Anònim ha dit...

ja era hora!

Anònim ha dit...

Hola,

Aprofito aquest espai per informar-te que, a través de la iniciativa Deu mil a Brussel•les per l’autodeterminació, volem muntar un autocar amb gent de l’Alt Urgell per anar a Brussel•les sota el mateix crit: ‘Volem l’Estat propi’, per reivindicar la independència del nostre país.

Deumil.cat és un projecte de caràcter transversal, nascut de la societat civil i fonamentat en la participació activa de totes les persones coordinades a nivell local i comarcal.

Ara es tracta de trobar gent disposada a difondre el projecte i que vulgui apuntar-se al viatge. Si t’interessa, pots posar-te en contacte amb mi a través del correu dusming@msn.com.

Per a més informació, visita el web de Deumil.cat.

Gràcies.

Marc