dijous, 24 de juliol del 2008

Wien (o canvi de xip i IV)

Avui ha estat dia de museus, exposicions i demés, un altre cop a carregar les cames i voltar amunt i avall per aquesta ciutat que ja abandono demà.

Ara, abans de passar la meva darrera nit aquí m'adono de l'important que és poder tenir uns dies per desconnectar, per descobrir coses noves que durant la resta de l'any no tens a l'abast... La visita d'avui al schonbrunn (no sé ben bé del tot si s'escriu així) també ha valgut la pena. L'havíem anat a veure per fora, ja que quan vam arribar ja estava tancat i avui l'he pogut visitar per dins. La veritat és que és espectacular, només una habitació d'aquest palau ja és com tot el meu pis! Després visita a l'òpera, hem pogut entrar a l'escenari i tot, un altre cop tot grandiós, només l'escenari fa 1700 m², així que ja us podeu imaginar la resta. Llàstima de que a l'estiu no es faci cap representació, m'hagués agradat veure i escoltar òpera en un entorn com aquest.

Acte seguit he aprofitat per anar a veure una exposició sobre Tuthankamon, interessant però potser una mica fluixa si es compara amb tot el que he anat veient aquests dies i, per rematar, visita al museu d'història natural. L'edifici en si ja mereix una visita extensa, però totes les coleccions, animals, fòssils, minerals, plantes... que hi ha allí són pràcticament inacabables. M'ho he pres amb calma i he anat fent, però penso que és una visita que hauria d'haver fet amb més temps o sense portar 3 monuments/exposicions abans.

En fi, demà ja torno cap a La Seu, així que s'acaben les cròniques des de Viena donant, un cop més, i no em cansaré de fer-ho, les gràcies a la Cris per haver-ho fet possible i pel tracte que m'ha donat tots aquests dies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És gratificant llegir els teus relats per la teva sensibilitat, per l'optimisme que transmets i per la passió en què ho vius i ho sents tot... et felicito per fer-nos partícips de la teva màgia.
Una abraçada.